Kwaliteit & Service

Kwaliteit & Service

Tevreden klanten continueren onze jarenlange dienstverlening. Wij denken vanuit uw bedrijfsvoering mee en dragen hierbij ideeën aan. De opdrachtgever staat bij ons centraal. Vanuit onze ervaring beheren en installeren wij uw installaties kosteneffectief. U kunt rekenen op een hoog service niveau waarbij wij u in alle gemakken voorzien.

In ons servicepakket bieden wij vele bedrijfsvoordelen, u kunt denken aan gebouwbeheer waarbij wij 24/7 service leveren en zorgen voor optimaal en storingsvrij werkende installaties. Ook werken wij o.a. aan kostenbesparingen door verlaging van het energieverbruik en verzorgen de verhoging van comfortcondities.

Bij elk afgerond project wordt er een kwaliteitsmeting gehouden om zo de klant volledig van dienst te kunnen zijn. Hierbij wordt aangetoond dat een project succesvol en volledig naar wens van de klant is afgerond. Wij werken met korte communicatielijnen en vaste contactpersonen. Dit resulteert in één aanspreekpunt voor onze relaties.

De voortdurende optimalisering van ons kwaliteitssysteem speelt een belangrijke rol. Hierin richten wij ons o.a. op milieuvriendelijkheid, toepassing van duurzame technieken, efficiënte processen, veiligheid en welzijn van onze medewerkers.

Roelofsen Installatietechniek Arnhem B.V. is aangesloten bij de vakorganisatie Techniek Nederland. Wij zijn opgenomen in het erkenningenregister van de SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) voor alle vakdisciplines en het NCP t.b.v. brandpreventie (Nationaal Centrum voor Preventie).
Het continue verbeteren van de kennis en vaardigheden van onze medewerkers is een essentieel onderdeel van ons bedrijfsbeleid. Op deze manier kunnen wij uitstekend vakmanschap leveren. Door Kenteq zijn wij aangemerkt als ‘Erkend Leerbedrijf’ in de installatietechniek, zowel voor installatie- als elektrotechniek.

 
 
 
 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?