Het Rhedens Dieren

Roelofsen Installatietechniek Arnhem bv realiseert een nieuwe Remeha cv ketels en regelinstallatie met Priva Blue-Id bij scholengemeenschap het Rheden in Dieren.

cv-ketels

De oude cv-ketels bij Het Rhedens Dieren

Bij scholengemeenschap Het Rhedens Dieren stonden twee grote cv-ketels. Naar aanleiding van een storing werd ontdekt dat één ketel lek was. De kosten die met een eventuele reparatie gepaard zouden gaan waren ons inziens veel te hoog. Tevens was de gehele regeling en de techniek hier achter verouderd. Naar aanleiding van deze gebreken is door ons bedrijf geadviseerd de ketel te vervangen en een bedrijfszekere en energiezuinige installatie door ons te laten realiseren.

Na gunning van de opdracht hebben wij de twee bestaande ketels buiten werking gesteld, afgekoppeld, gedemonteerd en afgevoerd. Daarna is aangevangen met het plaatsen van twee nieuwe HR ketels van Remeha en tevens alle regelkasten voorzien van nieuwe techniek.

De nieuwe opstelling van de twee Remeha cv-ketels.

Ook kwam hierbij het nodige laswerk aan te pas om de leidingen naar verdelers aan te passen aan de nieuwe installatie. Bij het Rhedens Dieren hebben wij gekozen om  de regelkasten met Priva Blue-Id uit te voeren. De concierge kan de gehele installatie zelf vanachter zijn pc monitoren en instellen.

Priva Blue-Id

1 van de aangepaste regelkasten met Priva Blue-Id.

Het werk is geheel volgens planning in de schoolvakantie uitgevoerd om zo enige overlast tot een minimum te beperken. Alle betrokken partijen waren tevreden over het resultaat met betrekking tot uitvoering en communicatie.

Wat de uiteindelijke besparing zal zijn op de energierekening zal in  een later stadium bekend worden.

 
 
 
 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?